image

Vi finns här för dig!

 

Botox/Fillers

Botox (Botulinum toxin) är ett ämne som används för att tillfälligt förlama och minska muskelns funktion. Botox ges som en injektionsbehandling. Genom att till exempel behandla oönskade rynkor med hjälp av botox ger det behandlade området en mindre muskelaktivitet exempelvis i pannan eller kring ögat blir huden slätare och man kan dämpa en intensiv mimik mellan ögonbrynen och pannan. Behandlingen efterlämnar små röda fläckar som kan vara synliga under några timmar.

 

Muskelavslappning kan också användas för behandling av näsrynkor, neddragna sura mungipor, rynkor runt munnen, skrynklig haka. På halsen används behandlingen för att strama upp käklinjen, den s.k. Nefertitelinjen, för att behandla strama stråk (s.k. platysmal bands) och för rynkor i dekolletaget.

Effekten av en behandling kommer i regel inom några dagar och sitter i ungefär 3-6 månader för olika områden.

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens. En injektionsbehandling med fillers används för att bland annat addera volym, ändra ansiktets konturer och fylla ut rynkor.

På Care Cliniq använder vi oss av Juvéderm®, vilket är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Juvéderm® minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet.

Juvéderm® består endast av hyaluronsyra som finns naturligt i huden och framställs syntetiskt genom bakteriell fermentation. Juvederm® har en hög koncentrerad halt av hyaluronsyra för att bibehålla behandlingsresultatet länge.

Juvéderm injiceringsområden:

●  Rynkor, linjer, volymförlustLäppvolym, läppkontuering, skulptering

●  Munvinklar, sura mungipor

●  Skulptera högre kindknotor, forma näsa, haka, käklinje

●  Släta ut acne ärr, och andra hud defekter.

●  Reducera rynkor på handryggar, hals, dekolletage

●  Mörkhet ,trötthet under ögonen

●  Fuktbehandla hudenm.m.

Inför behandling:
Alla behandlingar inkluderar en konsultation där ni har chansen att gå igenom det ni behöver tillsammans med er behandlare.

Du får ej ha en:

-Infektion
-Feber
-Sjukdomskänsla i kroppen
-Kvissla eller finne på injektionsområdet.
-Kroniska inflammationer i området.
-Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet. -Vara gravid eller amma.

Undvik:

-Mediciner som påverkar blödningsbenägenheten så som Waran, Salicylsyra, Omega-3 en vecka före behandling.
-Alkohol 48 timmar innan behandling

*Vi förbehåller oss rätten att neka behandling till följd av sjukdom/Individuella omständigheter.