image

Vi finns här för dig!

 

Care Cliniq

Mer information om oss!

Care Cliniq

Care Cliniq är ett nystartat företag som grundades år 2018, salongen i sig inriktar sig kring allt inom skönhet, där kundernas trevnad och känsla av gott bemötande ligger i centrum för oss på Care Cliniq.

Här får du chansen att få njuta av den professionella hjälpen och det skickliga utförandet av de olika behandlingarna, vi erbjuder det mesta som har med skönhet att göra, och lägger stort engagemang i att du som kund ska få en trivsam och behaglig upplevelse genom att besöka oss. Vi ger dig även detaljerad och saklig information gällande den behandling/behandlingar som du är intresserad av.

Vårt mål på salongen är att du som kund alltid ska känna dig trygg, och vi på Care Cliniq har alltid din trevnad i åtanke och tar uppgiften att ta hand om dig som kund på bästa möjliga sätt som vår största prioritet.

Team

c

Liliana Lopez Astorga

Liliana, grundaren av Care Cliniq är en legitimerad sjuksköterska med inriktning operation sedan 1994, vilket har gett henne många års erfarenhet inom plastikkirurgi. Hon är även medlem i organisationen “Speso” (Svensk plastikestetisk sjuksköterskeorganisation).

Liliana har sedan 2015 drivit ett bemanningsföretag inom vården vid namn “Private Care Sweden AB”, men även innan dess haft ett eget företag sedan 2004, så att driva företag är inte något främmande för Liliana. Stilen för det vackra är inte obekant för henne eftersom det är något som under många år präglats i hennes yrkesliv.

Liliana har under åren jobbat för flera välkända kliniker samt företag, så som:

–  Aleris plastikkirurgi

–  Kliniken Improva

Hos Care Cliniq kommer du som kund kunna boka tid för bland annat injektionsbehandlingar såsom fillers och botox där Liliana är en av dom på vår salong som utför dessa typer av behandlingar.

Med sin mångåriga erfarenheter inom likaså vården samt inom plastikkirurgin ger det en känsla av att man är i trygga händer när man besöker Liliana för sin eventuella behandling.

Där alltid ett proffsigt och varmt bemötande står i fokus.

c

Mona Mehlhorn

Mona Mehlhorn är en legitimerad sjuksköterska med inriktning operation, samt anestesi med akut sjukvård. Hon har erfarenhet av att efter bland annat ha varit personalchef på den välkända kliniken “Akademikliniken”. Mona har även en mångårig erfarenhet inom plastikkirurgi.

De senaste åren har Mona specialiserat sig på ådernätsbehandling. På Care Cliniq kan du därför boka ådernätsbehandling utfört av Mona.

Många som tidigare besökt henne för behandlingar har gått därifrån både nöjda med resultaten men även också för det proffsiga och trygga bemötandet som givits. Monas kompetens och charm gör henne unik som behandlare.